RSS

AL HET NIEUWS

Artikelen 1 tot 10 van 23574

1 2 3 4 5 6

LAATSTE REACTIES

De KBb pleit ervoor om het effect van CPNB-campagnes transparanter en meetbaarder te maken. Marc van Gisbergen vraagt zich af waarom daar niet eerder mee is begonnen. Volgens Maarten Asscher zijn de cijfers van GfK die de CPNB gebruikt juist 'een uitermate meetbaar criterium voor succes'. Discussieer mee!

OMZETCIJFERS

In Nederland is in week 15 voor 6,4 miljoen euro aan A-boeken verkocht. In Vlaanderen was de omzet 2,6 miljoen euroBron: KVB-SMB/GfK. Zie: Cijfers

BOEKBLAD MAGAZINE 4

BOEKBLAD Magazine 4 is uit!

Met een interview met Beth Johnson, eigenaar van Boekhandel Van Rossum. Lees het nieuwe nummer op Boekblad.nl of op uw iPad.

BOEKBLAD WAS ERBIJ

Boekblad Was Erbij: Opening Boekhandel Van der Velde, Groningen Naar BBWE

COLUMN MARISCHKA VERBEEK

Savannah Bay verhuurt de winkelruimte steeds vaker. 'Bezoekers maken kennis met de winkel en worden trouwe klant. Wie ter plekke valt voor een boek, kan het direct aanschaffen. Heerlijk oogstgevoel voor ons om ’s ochtends binnen te komen en de pinbonnetjes al op tafel te zien liggen', schrijft Marischka Verbeek in haar nieuwe column.

CONTACTGEGEVENS BOEKBLAD

Boekblad is nu een uitgave van uitgeverij Pubmedia. De contactgegevens van Boekblad zijn veranderd. COLOFON

BOEKBLAD NIEUWSBRIEF

Het laatste nieuws uit het boekenvak drie maal per week in uw inbox, en altijd op de hoogte van interessante events en de laatste vacatures in het boekenvak. Meld u hier gratis aan

Omzet halen uit uw website? Het kan!

Bepaal samen met BOEKBLAD de juiste aanpak om ervoor te zorgen dat u met uw website uw bereik vergroot en meer omzet genereert.

Online hulp | Kosteneffectief | Helder resultaat!

 

Bekijk hier alle SEM-mogelijkheden

Boekblad is een uitgave van MYbusinessmedia.
© 2015 www.boekblad.nl - alle rechten voorbehouden.